Mesterbygg logo
Mesterbygg logo

Generelt

Dette er personvernerklæringen til Metserbygg.no.

Ved å handle eller bruke våre nettsteder samler vi personopplysningene som du oppgir via våre nettstedsfunksjoner (kontaktskjema, innlogging, registrering o.l). I disse tilfellene opptrer vi som behandlingsansvarlig og du kan kontakte vår web-leverandør nederst på denne siden med alle spørsmål du måtte ha.

Ditt personvern er svært viktig for oss og vi behandler dine data etter gjeldende rett, slik det følger av personopplysningsloven og norsk rett.

Hvordan personopplysninger vi samler og hvorfor

Analyse av nettstedstrafikk og adferd (Informasjonskapsler/Cookies)

På våre nettsider benytter vi programtillegg og verktøy for å forstå våre besøkende og brukere bedre. Denne typen informasjon inneholder ikke sensitive personopplysninger, men lagres gjennom såkalte informasjonskapsler eller cookies. Les mer om informasjonskapsler.

Direkte markedsføring etter ditt samtykke

Hvis du har gitt oss ditt samtykke bruker vi dine personopplysninger til å sende direkte markedsføring til eksempelvis din e-post eller postadresse. Dette samtykke brukes blant annet til nyhetsbrev som er spesialtilpasset deg. Ditt samtykke kan når som helst trekkes tilbake ved å kontakte vår web-leverandør (kontaktinfo nederst på denne siden).

Kontaktskjemaer

Ved å benytte et eller flere kontaktskjemaer på våre nettsider spør vi om samtykke til å lagre og behandle informasjonen som du oppgir. Dette er vi nødt til for å kunne følge opp din henvendelse og sjekke eventuelle ordre, tidligere henvendelser eller annet som er relevant for kontaktskjemaet.

Innebygget innhold på våre sider

Ved enkelte tilfeller bruker vi tredjeparts-tjenester for å vise innhold på våre sider. Disse funksjonene kan hente inn generelle opplysninger om din bruk og interaksjon med de aktuelle tjenestene. Eksempler på slikt innebygget innhold er YouTube- og Vimeo-videoer og programtillegg som gir ekstern funksjonalitet (Bilder fra ekstern kilde, videoer, prissammenligning, wordpress-plugins o.l).

Hvem vi deler dine data med og hvorfor

Under er en liste med de vi hovedsaklig deler dine opplysninger med, og hvorfor:

WordPressVåre nettsider er bygget med verdens største publiseringssystem (CMS). Alt innhold og opplysninger oppgitt på våre sider blir kjørt gjennom WordPress sin struktur, men ditt innhold vil ikke sendes direkte til WordPress eller deres utviklere. Innholdet er kun generelt behandlet av WordPress gjennom våre databaser.
Nestify.comVåre nettsider er hostet via nestify.com hvor dataen blir lagret.
GoogleVi benytter Google Analytics, Goodle Ads og andre Google-tjenester som henter opplysninger om nettstedsbesøk, trafikk og analyse. Denne informasjonen inneholder ikke sensitiv informasjon, kun anonym brukerinformasjon som lagres lokalt på besøkendes enhet og av Google sine systemer. Vi benytter også Google ReCaptcha i våre kontaktskjemaer for å luke ut spam- og useriøse henvendelser.
FacebookVåre nettsider er integrert med Facebook Pixel som gir statistikk og analyse over besøkendes bruk av våre nettsider. Pixel gir også samhandling mellom våre nettsider og facebook sine tjenester, for blant annet tilpasset markedsføring og for oppfølging av våre kunder. Vi benytter også Facebook Messenger for å behandle kundesaker via våre nettsider og vår facebook-side.
Black Film ASVår web-leverandør som administrerer våre nettsider og innhold som lagres. Bedriften har tilgang til kontrollpanel og data som lagres via nettsiden for å kunne vedlikeholde, designe og utvikle nettsiden.

Hvor dine opplysninger oppbevares

Mesterbygg.no er hostet på en Nginx server gjennom nestify.com. Gjennom kryptering blir dine opplysninger sendt og behandlet av Nestify.com sine servere via vår web-leverandør.

Hvor lenge vi lagrer dine opplysninger

Dine opplysninger lagres så lenge det er nødvendig og slettes når sletting er lovlig og pålagt under gjeldende rett. Du kan også be om å få slettet dine persondata som er samlet ved å ta kontakt med vår web-leverandør (kontaktinfo nederst på denne siden).

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i hvilke data vi har om deg, etter du har sendt oss en forespørsel om dette. Du har også rett til å få dine opplysninger korrigert og endret ved å sende oss en forespørsel. Ved enkelte tilfeller har du også rett til å begrense hvordan vi kan benytte dine opplysninger eller å få disse opplysningene slettet. Du har også rett til å be om innsikt i hvilke opplysninger vi har om deg gjennom et eller flere oversiktlige dokumenter.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke for at vi kan behandle dine personopplysninger ved å sende en forespørsel. Ved å trekke samtykke vil vi slette opplysningene som ikke er nødvendig for eventuelle henvendelser som beskrevet i forrige ledd.

Vår kontaktinformasjon

Mesterbygg Sarpsborg AS

  • Org.nr.: 987195401 
  • Adresse: Hasle trafo 35, 1734 HAFSLUNDSØY
  • E-post: post@mesterbygg.no

For å få endret, slettet, tilgang til eller annet vedrørende dine personopplysninger kan du ta kontakt med var webleverandør på kontakt@blackfilm.no.

Mestermerket
Autorisert mester 
Som kunde av Mesterbygg og Mestermur skal du være sikker på at hele leveransen er i trygge hender.
Ring oss: +47 69 15 80 40
MestermerketSertifisering for godkjent for ansvarsrettSertifisering for godkjent lærlingbedriftSertifisering for våtromsnormenMesterbygg AS er medlem av Norsk TakstStartbank logo
2022 © Mesterbygg AS - Nettside levert av Black Film AS
Mesterbygg logo
magnifiercrossmenuarrow-right