skip to content
Mesterbygg logo
Mesterbygg logo

Om oss

Mesterbygg AS har siden den forsiktige starten en augustdag i 2004 opparbeidet seg bred erfaring som totalentreprenør. Fra å være et rent byggmesterfirma de første årene, har firmaet utviklet seg til å bli en entreprenørbedrift som dekker flere felter og har ekspertise til å håndtere større byggeprosjekter. Vårt nedslagsfelt er med hovedsatsning som entreprenør, byggmester og murermester.

Vi er i dag ca. 50 ansatte og har et geografisk aktivitetsområde fra Strømstad til Oslo.

Våre håndverkere har stor fagkunnskap og erfaring og er meget dyktige i utførelsen av sitt håndverk. Mesterbygg AS legger stor vekt på kvaliteten på utførelsen av håndverket for at kunden skal kunne få det aller beste sluttprodukt.

Mesterbygg er også lærlingbedrift og vi setter stor fokus på opplæring av nye fagarbeidere. Siden begynnelsen har vi hatt flere lærlinger hvert år som har gått opp til svenneprøve i tømrerfaget, og mange av dem er i dag blant vår stolte håndverkerstyrke.

Avdelinger

Mesterbygg AS er organisert i entreprenøravdeling - byggmester / serviceavdeling og mureravdeling. Hvor prosjektledere, ingeniører, og fagarbeidere er fordelt i strukturerte stillinger og oppgaveansvar.

Oppdragstyper

Vi påtar oss oppdrag som rene entreprenørprosjekter for både privat og offentlig sektor, samt byggmester- og murerprosjekter som ombyggings og rehabiliteringsarbeider på offentlige bygninger, borettslag, kjøpesentre etc., samt at vi besitter flere rammeavtaler på bygningsmessige tjenester i flere faggrupper.

Vår samlede arbeidstokk innehar et stort praktisk og teoretisk kunnskapsnivå.

Vi håper du vil samarbeide med oss

 

Oppføring av nytt restaurant-og hotellbygg på Kosterøya
Prosjektbilde fra Hevingen
Ferdigstillelse av nytt kontor- og industribygg på Hevingen
Mestermerket
Autorisert mester 
Som kunde av Mesterbygg og Mestermur skal du være sikker på at hele leveransen er i trygge hender.
Ring oss: +47 69 15 80 40
Mestermerket
 © 2024 Mesterbygg Sarpsborg AS | Org. nr. 987 195 401
magnifiercrossmenuarrow-right