Mesterbygg logo
Mesterbygg logo

Om oss

Vår historie

Mesterbygg AS har siden den forsiktige starten en augustdag i 2004 opparbeidet seg bred erfaring som totalentreprenør. Fra å være et rent byggmesterfirma de første årene, har firmaet utviklet seg til å bli en entreprenørbedrift som dekker flere felter og har ekspertise til å håndtere større byggeprosjekter.

Vårt nedslagsfelt er med hovedsatsning som entreprenør, byggmester og murermester.

Siden starten har vi hatt flere lærlinger hvert år som har gått opp til svenneprøve i tømrerfaget, og mange av dem er i dag blant vår stolte håndverkstyrke.

Våre håndverkere har stor fagkunnskap og erfaring og er meget dyktige i utførelsen av sitt håndverk. Mesterbygg AS legger stor vekt på kvaliteten på utførelsen av håndverket for at kunden skal kunne få det aller beste sluttprodukt.

Mesterbygg AS er organisert i entreprenøravdeling - byggmester / serviceavdeling og mureravdeling. Hvor prosjektledere / ingeniører / fagarbeider er fordelt i strukturerte stillinger og oppgaveansvar.

Vi påtar oss da oppdrag som rene entreprenørprosjekter for næringslivet eller offentlige samt byggmester/service - murer prosjekter som ombyggings-/rehabiliteringsarbeider på offentlige bygninger, borettslag, kjøpesentre etc., samt at vi besitter flere rammeavtaler på bygningsmessige tjenester i flere faggrupper for offentlig sektor samt privat sektor.

Vi er i dag ca. 50 ansatte og har et geografisk aktivitetsområde fra Strømstad til Oslo.

Vår samlede arbeidstokk innehar et stort praktisk og teoretisk kunnskapsnivå.

Vi håper du vil samarbeide med oss

Med vennlig hilsen Christer Lunde / Daglig leder

Bilde av et hvitt hus som Mesterbygg har restaurert
Mestermerket
Autorisert mester 
Som kunde av Mesterbygg og Mestermur skal du være sikker på at hele leveransen er i trygge hender.
Ring oss: +47 69 15 80 40
MestermerketSertifisering for godkjent for ansvarsrettSertifisering for godkjent lærlingbedriftSertifisering for våtromsnormenMesterbygg AS er medlem av Norsk TakstStartbank logo
2022 © Mesterbygg AS - Nettside levert av Frame.no
Mesterbygg logo
magnifiercrossmenuarrow-right