Mesterbygg

mesterbygg01-1

Vi er opptatt av kvalitet


Mesterbygg Sarpsborg AS har høy kompetanse med godt utdannede ansatte og ledere. Vi er godkjent lærebedrift og er godkjent mesterbedrift.  Vi er fagarbeidere du kan stole på!

Vi tilbyr tjenester innen oppføring og prosjektering av de fleste typer bygg. Nedslagsfelt er Østfold og omegn. Solid håndverk utført av egne ansatte er bedriftens ryggrad. Vår ekspertise = Din trygghet! Vi har sentral godkjenning innenfor flere felt. Våre spesialfelt er rehabilitering/tilbygg/påbygg, hytter, boliger og driftsbygninger. Vi har egen avdeling som omfanger serviceoppdrag og oppbygging etter forsikringskader. Her er det kort responstid ved behov. Vi utfører også mureroppdrag av alle typer, samt at vi har utstyr og kompetanse for mindre betongarbeider. Vi skal med høy kompetanse hos ledere og ansatte levere produkter med god kvalitet til riktig pris, oppnå lønnsom drift og trygge arbeidsforhold. Vår bedriftsfilosofi er stadig den samme: Kvalitetshåndverk & Service. Vi har sentral godkjenning for ansvarsrett  og er godkjent lærebedrift og våtromsbedrift.

Vi vet at byggeprosjekter er kostbare investeringer. Folk flest ikke har kompetanse til å vurdere om en tilbyder er bedre en den andre. Derfor vil du kunne snakke med våre tidligere kunder slik at du selv kan sjekke hvilke erfaringer ande kunder har gjort med oss.
 
Som kunde skal du kunne føle deg trygg på å la oss ta ansvaret for ditt prosjekt!
"Vi er fagarbeidere
du kan stole på!"