Mesterbygg logo
Mesterbygg logo

Mesterbygg Sarpsborg

Mesterbygg Sarpsborg utfører alle typer håndverkstjenester fra enkle vedlikeholdsoppdrag til komplette prosjekter.

Om Mesterbygg Sarpsborg

Mesterbygg Sarpsborg AS er en byggmester- og entreprenørbedrift som er godt innarbeidet og veletablert med lang erfaring i bransjen.

Vårt byggefirma satser på kvalitet i håndverket som utføres og ønsker at våre kunder skal stå i fokus for våre leveranser. Vi har gode referanser på utførte arbeider og opererer med konkurransedyktige priser. Markedet for våre tjenester har Østfold som nedslagsfelt.

Mesterbygg Sarpsborg AS påtar seg både små og store oppdrag som en totalleverandør. Vi er en veletablert byggmesterbedrift for nybygg og rehabilitering i Østfold og omegn. Vi er allsidige i våre prosjekter og tilbyr våre tjenester som en seriøs aktør i et hardt presset byggemarked. Våre kunder varierer fra små privatkunder til store næringslivs- og offentlige kunder.

Hvitt trehus som er bygget av Mesterbygg Sarpsborg
"Vi gjør alt vi kan for at nettopp du skal bli fornøyd!"

Noen av våre referanser

Velit officia consequat duis enim velit mollit. Exercitation veniam consequat sunt nostrud amet. Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.
Åpningstider
Mandag - Fredag 07:00 - 15:00
Lørdag - Søndag Sengt
Mestermerket
Autorisert mester 
Som kunde av Mesterbygg og Mestermur skal du være sikker på at hele leveransen er i trygge hender.
MestermerketSertifisering for godkjent for ansvarsrettSertifisering for godkjent lærlingbedriftSertifisering for våtromsnormen
2022 © Mesterbygg AS - Nettside levert av Black Film AS
Mesterbygg logo
magnifiercrossmenuarrow-right